SO Connect Score (vindbaarheidsindex)

De SO Connect Score is een vindbaarheidsindex die wordt berekend aan de hand van het aantal identieke gegevensvelden bij het vergelijken van het huidige profiel en de vermeldingen op de (online) kanalen. Hoe meer profielinformatie wordt ingevoerd en gesynchroniseerd, hoe hoger de SO Connect-score.

Voer gegevens in alle velden (detailpagina) in waaraan een "oranje" kleur is toegevoegd. De oranje kleur markeert de ontbrekende gegevensvelden. Als je alle ontbrekende gegevensvelden invoert, draag dit bij aan de volledigheid van jouw profiel en daarmee aan je SO Connect score. Zorg ervoor dat je op de knop "Nu synchroniseren" of op de knop "Automatisch synchroniseren" drukt zodra je klaar bent om uw gegevens te distribueren. Over tijd zal je zien dat deze score oploopt.