Kunt u geen Facebook-pagina vinden om verbinding mee te maken? Hier is het antwoord.

Hallo daar!

Dus je hebt geprobeerd om je aanbieding te verbinden met Facebook, maar op een of andere manier kan de pop-up dialoog niet vinden de Business Pagina die is verbonden met jouw account.

Dit heeft te maken met uw Facebook Toestemming (verzoek) instellingen. Om dit op te lossen, volgt u de stappen zoals hieronder beschreven:

1. Ga naar Business Integrations op uw Facebook-pagina, klik hier voor het Facebook-artikel om de instellingen te vinden: https://www.facebook.com/help/405094243235242

undefined
2. Klik op Local Listing Connector View en bewerk deze.undefined

3. Selecteer bij Beheer van uw pagina's alle locaties. Ze moeten allemaal worden geselecteerd, ook al zijn er misschien enkele locaties die niet via SO Connect worden beheerd.

Dit is belangrijk. Anders staat Facebook de verbinding niet toe. Ook zal het geen invloed hebben op locaties die niet worden beheerd via SO Connect, omdat dit moet worden aangesloten via het oorspronkelijke toestemmingsscherm.

4. Klik op Opslaan.
5. Probeer opnieuw om verbinding te maken met SO Connect