Welke informatie krijg ik van mijn concurrenten?

Op het Reviews platform kan je tot drie concurrenten selecteren. In de praktijk betekent dit dat je real-time gegevens ontvangt over de positieve en negatieve beoordelingen en trends van je concurrenten.

Vergelijk de resultaten van je concurrent met je eigen prestaties. Vergelijk alle scores, rankings, beoordelingen en sentimenten van hun gasten met je eigen standaarden voor service, prijzen of kwaliteit.

Evalueer eenvoudig uw prestaties om te zien waar je onderpresteert of juist beter presteert. Onderneem acties om je algemene kwaliteit te verbeteren en je een voorsprong te geven op de concurrentie.

Hoe gebruikt u gegevens van concurrenten?
Zodra je je concurrenten hebt geselecteerd (Meer daarover hier: Hoe kies je je concurrenten), krijg je inzichten die je net dat concurrentievoordeel kunnen geven.

1. TripAdvisor Ranking

2. Vergelijk waardering per platform

3. Top keywords

4. Beoordelingen in vergelijking met je concurrenten

5. Vergelijk tevredenheid (per categorie)