Vermeld jouw locatie op TripAdvisor

Claim jouw locatie

Bent u er niet in geslaagd uw locatie op te eisen? Volg deze stappen. Als u uw locatie niet kunt vinden in de vervolgkeuzelijst, klikt u onder de zoekbalk op "Nu een lijst krijgen" of gaat u naar de webpagina www.tripadvisor.com/GetListedNew.

• Kies uw bedrijfstype
  • Vul uw bedrijfsgegevens in
  • Vul uw aanvraag in: "Submit”

Link jouw locatie

U ontvangt een bevestiging van TripAdvisor als uw locatie met succes is geclaimd of opgenomen. Wanneer uw locatie is geclaimd, kunt u uw locatie koppelen aan Reviews door in het settings scherm op TripAdvisor te klikken en de URL in te voegen van de locatie.