Verbind Google en Facebook

Sommige kanalen hebben verificatie nodig om gegevens te kunnen synchroniseren. Google en Facebook zijn kanalen die moeten worden geverifieerd alvorens wij de data kunnen synchroniseren.

Klik eenvoudig op de knop Verbinden, zorg ervoor dat je je aanmeldt met het account dat is verbonden met het Google Mijn Bedrijf-account en een afzonderlijke Facebook Bedrijfspagina.

Klik op accepteren en je bent klaar.

Als de locatie nog niet eerder door Google is geverifieerd, kan het zijn dat Google contact met u opneemt om uw locatie te verifiëren. dit zal tijdens het proces om te verbinden worden aangegeven.

Bekijk de volgende artikelen om uw Facebook- en Google Mijn Bedrijf-account te verbinden:

Hoe je Google Mijn Bedrijf-account kunt verbinden met l Listings
Verbind je Facebook Business-account met Listings