Hoe werkt de large results widget?

Om je resultaten te controleren, moet je eerst zorgen dat je Google (GMB) en/of Facebook account aangesloten is. Als je dit nog niet gedaan hebt, kijk dan hier in de handleiding:

Hoe je je Google Business Account verbindt met Listings

Verbind je Facebook Business account met Listings

Resultaten Widget

De widget zelf bestaat uit de volgende subcategorieën:

1. Google Klantenbezoeken
  2. Google Klanten acties
  3. Google Foto-weergaven
  4. Facebook-statistieken
  5. Yelp Stats (afhankelijk van licentie en geografie)

Het standaard getoonde datum bereik is ingesteld op 30 dagen, je kunt het datum bereik naar wens aanpassen door op de datum te klikken.

Percentage toename / afname in de gekozen periode

Zoals je in de resultaten widget kunt zien, is er ofwel een groene % stijging (positief) of rode % daling (negatief) te zien voor elk element. Het % stijging/daling kijkt naar de geselecteerde periode en vergelijkt deze met dezelfde voorgaande periode.

Voorbeeld: Laten we zeggen dat je 30 dagen selecteert, dan wordt het % stijging/daling vergeleken met de vorige 30 dagen.