Website Optimiser voegt automatisch 3 trefwoorden toe waarvan wij weten dat je er al op scoort en die je al websiteverkeer opleveren. Wij volgen deze trefwoorden dan voor je na verloop van tijd, om te zien hoe dingen verbeteren.

Door op het pen icoon te klikken kunt je de 3 keywords die je momenteel volgt veranderen.

Als we geen historische data hebben, zal het gewoon 3 getallen tonen in cirkelvormige vakjes. Dit zijn je huidige ranking posities, na 7 dagen zal je data in grafiek formaat getoond worden als historische informatie beschikbaar wordt.

Website rankings zijn vaak gerelateerd aan je website audit, als je audit score laag is kun je meer volatiliteit verwachten in de ranking resultaten.