Website Optimizer vindt automatisch alle bekende links die naar jouw website verwijzen, deze worden weergegeven in visuele screenshots. Als een website down is op het moment van een bezoek dan kan het zijn dat er een lege pagina of een foutcode wordt weergegeven.

Backlinks zijn een belangrijke ranking factor in zoekmachine algoritmes, het hebben van hoge kwaliteit links die relevant zijn voor je branche en van betrouwbare bronnen zijn belangrijker dan ooit.

Website Optimizer kan ook helpen bij reputatie management omdat het elke link zal tonen die naar jouw website wijst, ongeacht de toon en intentie.

Als je al je backlinks wilt downloaden in een lijst formaat kunt je klikken op het download icoon rechtsboven.