Claim jouw TripAdvisor locatie

Claim jouw locatie

Dit artikel legt stap voor stap de link uit tussen SO Connect en je TripAdvisor account en laat je zien hoe je deze link kunt activeren.

• Uw locatie gemakkelijk claimen, ga eerst naar https://www.tripadvisor.com/Owners
  • Typ de naam van uw bedrijf in de zoekbalk en selecteer uw naam in de vervolgkeuzelijst
  • Kies uw inlogmethode
  • Vul uw gegevens in en selecteer een gratis plan
  • Controleer uw identiteit door te bellen naar het nummer dat bij u in de lijst staat. Is uw bedrijf niet beursgenoteerd? Klik dan op "Uw bedrijf in een lijst".

Selecteer jouw naam van het menu

Kies jouw login methode