Creëer je Review Request campagne

Het is altijd goed om je gasten te vragen om een review achter te laten. Dit zal bijdragen aan het aantal reviews en dat zal weer je online reputatie verbeteren. 

Er zijn drie manieren om deze campagne op te zetten:

  • Gebruik je eigen database (lijst van eigen email adressen)
  • Gebruik Guest Engagement om geautomatiseerde Review Requests te versturen (aanbevolen)
  • Koppel Review Request aan andere platformen, zoals een online reserveringssysteem.

Als je eenmaal hebt gekozen welke mogelijkheid je kiest, kan je aan de slag. De stappen zijn voor beide hetzelfde:

1. Ga naar Reviews in het Dashboard

2. Selecteer voor welke zaak je de campagne wil opzetten

Schermafbeelding_2019-10-31_om_13.00.38.png

3. Selecteer het platform waarvoor je meer reviews wil verzamelen. Wij raden aan om Google te gebruiken, omdat dit een hard groeiend, overzichtelijk en veelgebruikt platform is. We zullen automatisch de gelinkte platformen in Review Manager gebruiken. We zorgen ervoor dat alleen de platformen te zien zijn waar je geschreven reviews kan achterlaten.

Schermafbeelding_2019-10-31_om_13.00.53.png

4. Denk eraan dat je negatieve feedback door kan sturen naar je email adres. Hierdoor zullen er minder negatieve reviews op het platform verschijnen en kan je de review beantwoorden vanuit je mail. Zo is het mogelijk om negatieve reviews om te zetten naar iets goeds.

Schermafbeelding_2019-10-31_om_13.00.59.png

Je kan er ook voor kiezen om de negatieve feedback door te zetten naar het platform. Hier kan je via specifieke vragen extra feedback krijgen waarmee je weer aan de slag kan als ondernemer.

5. In de campagne opzet kan je alleen de bovenste afbeelding aanpassen. De tekst moet hetzelfde zijn in het geval van meerdere locaties, zodat de taal automatisch aangepast kan worden aan de gebruiker. Wij zorgen ervoor dat de campagne eruit gestuurd wordt en dat de email geoptimaliseerd is, zodat deze het beste rendeert.

Schermafbeelding_2019-10-31_om_13.03.25.png

6. Weet je nog dat er twee mogelijkheden waren om de campagne te gebruiken? In de laatste stap kan je ervoor kiezen om je eigen database te gebruiken of om WiFi Marketing te gaan gebruiken. Denk eraan om een excel bestand te gebruiken als je jouw eigen database is, alleen met emails en niet meer dan 5.000 adressen per campagne. 

 

Schermafbeelding_2019-10-31_om_13.06.01.png

Door het gebruik van WiFi Marketing is het mogelijk om het bericht op het juiste tijdstip te verzenden. Bijvoorbeeld 1 dag, 1 week of 2 weken na de login.

Schermafbeelding_2019-10-31_om_13.06.38.png

Ben je overigens klant bij Formitable, bekijk dan de Formitable handleiding 

7. Op de laatste pagina zal je een samenvatting te zien krijgen van wat er is ingesteld. Als alles goed staat ingesteld kan je van start, of kan je het later starten. 

Schermafbeelding_2019-10-31_om_13.09.21.png

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0

Opmerkingen

0 opmerkingen

U moet u aanmelden om een opmerking te plaatsen.