Voeg je sociale accounts toe, wijzig en/of verwijderen ze. Listings upload de sociale kanalen naar de verschillende (online) kanalen. Zet hiermee je locatie en/of merk op de kaart!

Elk (online) kanaal heeft zijn eigen set variabelen die kunnen worden geüpload. Sommige (online) kanalen ondersteunen mogelijk geen sociale kanalen. Listings uploadt zoveel mogelijk gegevens naar elk kanaal, maar het kan zijn dat sociale kanalen eenvoudigweg niet door het (online) kanaal worden ondersteund en daarom niet worden getoond.

Zorg ervoor dat u uw URL start met: https: //