Informeer uw bezoekers over de aangeboden diensten op de locatie. Denk hierbij aan rolstoel toegankelijkheid, terras, rokerslounge, telefoonopladers, (valet) parking et cetera.

Je kunt zoveel zoekwoorden toevoegen als je wilt om de diensten die  jouw bedrijf aanbiedt te beschrijven. Het toevoegen van deze zoekwoorden helpt wanneer potentiële bezoekers op zoek zijn naar een indirecte zoekopdracht, zoals: restaurant met terras. Het is daarom belangrijk om met al deze indirecte zoekopdrachten getoond te worden.

Je kunt ook merken opnemen die op de locatie worden aangeboden. Denk bijvoorbeeld aan BMW, Mercedes, Nespresso, Illy Coffee en Armani.

Je kunt zoveel trefwoorden toevoegen als je wilt, druk op Enter om trefwoorden te verdelen.