Met attributen kunnen klanten zien wat uw bedrijf te bieden heeft, bijvoorbeeld of een restaurant WIFI of buiten zitplaatsen biedt, of dat jouw bedrijf door vrouwen wordt geleid. Door relevante, nauwkeurige kenmerken aan je bedrijfsprofiel toe te voegen, kun je je onderscheiden met kenmerken waar klanten op zoeken binnen Google zoekopdrachten (Maps en Search).

Getoonde attributen verschillen voor elke ingestelde primaire categorie. Nadat je de primaire categorie hebt gewijzigd, worden je attributen/kenmerken gereset. Houd hier rekening mee.

Selecteer eenvoudig de relevante attributen en voer de rest van de gegevens in. U kunt zoveel attributen toevoegen die beschikbaar zijn voor uw geselecteerde primaire categorie. U kunt uw primaire categorie bewerken onder de bedrijfsgegevens.