Je kunt op speciale dagen afwijkende openingstijden toevoegen. Voorbeelden van speciale dagen zijn feestdagen zoals Kerstmis, Pasen en andere relevante dagen waarbij de openingstijden afwijken.

Je kunt eenvoudig de datum selecteren en vervolgens selecteren of je open bent en welke uren. Wanneer je locatie is gesloten, markeer je je locatie als gesloten op die dag en klik je op de knop Opslaan. Je kunt zoveel speciale openingstijden toevoegen als je wilt.

Zorg ervoor dat je minimaal 7 dagen van tevoren speciale openingstijden toevoegt, zodat alle gegevens op tijd worden verwerkt.