Aanvullende categorieën

Om ervoor te zorgen dat de locatie wordt gevonden bij gerelateerde zoekopdrachten, kunt u 4 extra categorieën toevoegen die relevant zijn voor uw locatie.

De primaire categorie is de belangrijkste (en moet het sterkst gerelateerd zijn aan de locatie), de extra categorieën zorgen ervoor dat de locatie vaker wordt gevonden en zullen leiden tot meer vertoningen en hierdoor dus locatie bezoeken.

Beschrijf je locatie zorgvuldig, verplaats je in de schoenen van de potentiële bezoeker en bedenk waar ze op zullen zoeken als ze jouw type locatie zoeken!

Hieronder is een voorbeeld te zien van een visrestaurant en tevens wijnbar.