Klik op "Opslaan & synchroniseren" wanneer je klaar bent om jouw bedrijfsvermelding te synchroniseren. Je kunt nu ook synchroniseren en opnieuw synchroniseren zodra je onderweg hebt bijgewerkt. Sla je informatie op wanneer je later meer informatie wilt toevoegen of bijwerken.

Schermafbeelding_2019-11-28_om_16.10.11.png
Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0

Opmerkingen

0 opmerkingen

U moet u aanmelden om een opmerking te plaatsen.